Spring til indhold
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GOOD OLD GOSPELTIME

13. marts kl. 19:30

Ole Jørgensen

Ole Jørgensen, med kor og band er klar med et brag af en gospelkoncert – en koncert med navnet God Old Gospel Time.

Koncerten er fyldt med sange fra tiden, hvor det hele startede; spirituals, work songs og traditionelle gospelsange. En gospelkoncert med swingende rytmer og smukke ballader. Inspirationen er hentet fra Etta Cameron, Lilian Boutte, Mahalia Jackson og mange andre

Hør sange som Nobody Knows, I go to the Rock, Amazing Grace, My God is Real, Joshua fit the battle og mange flere.

Ole bliver bakket op af sin vokalgruppe, som bidrager til koncerten med lækker, energisk sang, gode stemmer og harmoniske klange.

Ved klaveret sidder Kristian Bisgaard. Ole og Kristian har arbejdet sammen i mange år i mange sammenhænge. Kristian er en pianist, der får det hele til at swinge, og de to har et sammenspil ud over det sædvanlige.

Publikum vil også blive inviteret til at synge med – så der er dømt fest, glæde, energi og gode toner.

Ole Jørgensen har været en aktiv del af den danske musikscene i de sidste 35 år. Han har turneret med adskillige projekter, koncerter, foredrag og workshops i såvel ind- som udland. Han mestrer genrer fra musical over gospel til pop, viser og evergreens. Også den danske musicalscene har brugt Ole meget, og det er blevet til mange hovedroller i årenes løb. Han er også aktiv på gospelscenen og er aktuel med nye koncerter både solo og med sit gospelkor Gospel D’Light. Han har turneret i det meste af verden som korleder og solist – og alle steder bliver han modtaget med begejstring. Udover koncert-gospel-koret Gospel D’Light leder Ole Jørgensen også gospelkoret Bless the day.

Entré: 75 kr./børn og unge 40 kr.

Detaljer

Dato:
13. marts
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Sted

Vestervang Kirke
Rughavevej 6
Viborg, 8800
+ Google Maps