»Kom, lad os juble« sammen med Viborg Domkirkes Ungdomskor og organist Jette Haslund Birch

19
/ Apr
Torsdag
2018

»Kom, lad os juble« sammen med Viborg Domkirkes Ungdomskor og organist Jette Haslund Birch

Location
Viborg
Venue
Viborg Domkirke
Time
17:00
Price
Fri entré

Ved denne fyraftenskoncert med titlen »Kom, lad os juble« byder Viborg Domkirkes Ungdomskor på nyere dansk og nordisk kormusik under ledelse af organist ved domkirken Jette Haslund Birch.

Ungdomskoret består af ca. 35 unge i alderen 12-18 år, der kommer fra Viborg og opland. Koret synger i Viborg Domkirke, både ved højmesser, musikgudstjenester og koncerter. 

Denne koncert er en god anledning til at opleve klassisk korsang, som den dyrkes i Viborg Domkirke. Korsang udgør en stor og vigtig del af Viborg Domkirkes børne- og ungdomsarbejde.

Viborg Domkirkes Kor består af 4 kor:

Viborg Domkirkes Korskole er et kor af børn på 9 – 10 år, hvor man i løbet af ét år lærer de grundlæggende færdigheder i korsang. Herefter rykkes man automatisk op i Børnekoret.

Viborg Domkirkes Børnekor er et kor af børn i alderen 10 – 14 år. Børnekoret optræder ved særlige arrangementer i domkirken, plejehjem og andre steder. Fra Børnekoret kan man søge optagelse i Ungdomskoret

Viborg Domkirkes Ungdomskor er et ligestemmigt kor, bestående af unge i alderen 12 – 19 år. Ungdomskoret optræder en række søndage samt ved en række koncerter i domkirken og andre steder. Foretager desuden korrejser. Fra Ungdomskoret kan man søge optagelse i Kantoriet.

Viborg Domkantori er domkirkens faste kor, der består af unge og voksne korsangere i alderen fra 17 år og opefter. Kantoriet optræder hver søndag samt ved en række koncerter såvel i domkirken som andre steder.

 

Jette Haslund Birch: